Cursus

Afgelopen tijd ben ik druk geweest met het portretteren van een aantal prachtige mensen. Je kunt deze foto’s bekijken onder het kopje ‘Projecten-portret’. Ik hoop dat ik steeds meer van deze portretten mag maken. Heerlijk om te doen!

Daarnaast volg ik een leuke cursus bij fotograaf Annabel Oosteweeghel in het museum van Hilversum. Deze  cursus gaat over ‘Hoe maak je je eigen fotoproject’ en hoe zet je dit in de markt? Wat een inspirerende vrouw! We zijn met ongeveer 12 fotografen die allemaal hetzelfde doel hebben, nl.: ‘Hoe krijg ik meer bekendheid?’.  We hebben ook allemaal dezelfde onzekerheden. Dat is mooi om te horen en geeft gek genoeg wat meer zekerheid.

Annabel neemt ons mee aan de hand van haar fotoprojecten en ze vertelt hoe zij de dingen heeft aangepakt. Ik leer ontzettend veel en als de avond voorbij is, heb ik veel zin om met mijn eigen fotoproject te beginnen. Waar dat precies over gaat, moet nog een beetje verder vorm krijgen. Zodra ik meer duidelijkheid heb hierover, zal ik hierover vertellen in een volgende nieuwsbrief.