Over mij…

Al vanaf mijn tiende ben ik bezig met fotograferen. Eerst met zo’n Agfamatic waar je nog losse flitsblokjes op moest kopen. Later ging ik over op een spiegelreflexcamera. Uiteraard eerst analoog, maar inmiddels al weer zo’n 12 jaar digitaal. Op dit moment fotografeer ik met een Canon 700D.

Ik heb verschillende cursussen gedaan en ik ben lid geweest van een fotoclub. In 2005 won ik een bronzen sticker in de Bondsfotowedstrijd.

Omdat ik mijn fotografiekwaliteiten verder wilde ontwikkelen, heb ik in 2016 de basisopleiding ‘Fotografie’ aan de Foto-Academie in Amsterdam gedaan en met goed gevolg afgerond. Onder het kopje ‘Mijn projecten’ kun je de eindopdracht zien die ik voor deze opleiding heb gedaan: “(On)rust”. 

In juni 2018 is er een foto van mij gepubliceerd in het tijdschrift ” Phonographer’.

Vanaf oktober 2018 neem ik deel aan het fotoproject ‘Zenna”. Dit project biedt ouderen (70+) de kans om een gratis portretfoto van zichzelf te laten maken. 

In februari 2019 heb ik de Phonographer Award gewonnen in de categorie ‘Portret’.

Naast architectuur- en stillevens, maak ik graag portretfoto’s. Ik probeer in mijn foto’s puur en authentiek te zijn. Ik wil ontdekken wie ik voor mijn lens heb. Zo lukt het meestal om een heel persoonlijk portret te maken.

Sinds januari 2019 heb ik een eigen webshop. Je kunt hier schilderijtjes van mijn foto’s vinden en zelfgetekende ansichtkaarten (tekenen doe ik namelijk ook heel graag). Klik op de link om in mijn webshop te komen: www.etsy.com/nl/shop/Fotomaakster

Neem gerust een kijkje op mijn website om een indruk van mijn werk te krijgen. Ik wens je veel kijkplezier en tot ziens in mijn fotostudio!!